این تحقیق تاثیر میزان نقره بر روی فعال یت ضدمیکروبی سطح لعاب، به وسیله اعمال پوششی حاوی مقادیر مختلفی از نیترات نقره از 10 wt% تا 50 wt% بر روی سطح لعاب بررسی شده است. نتایج بررسی ها نشان دهنده این مطلب است که با افزایش میزان نیترات نقره در پوشش، سطح لعاب حاوی مقادیر بیشتری یون نقره می باشد. با بررسی فعالیت ضد میکروبی سطح لعاب، مشخص شد که سطح لعاب، با افزایش میزان نقره در مدت زمانی کوتاه (بعد از 2 ساعت) خاصیت ضد میکروبی قوی را در برابر باکتری های اشرشیاکلی و استافیلوکوک اورئوس نشان می دهد. با استفاده ازSEM, XRF حضور نقره و میزان نقره در سطح لعاب بعد از نفوذ مورد تائید قرار گرفته است.