بر اساس اهداف حفاظت در برابر اشعه، به منظور جلوگیری از بروز آثار بیولوژیکی قطعی و احتمالی، شدت امواج مایکروویو که معمولا در اطراف در فر به بیرون انتشار می یابد، نباید از حدود تعیین شده برای مردم عادی در «استاندارد ملی ایران - پرتوهای غیر یونساز - حدودپرتوگیری - کد 8567» بیشتر باشد. مطابق استاندارد مذکور، مقدار حد پرتوگیری این امواج در فرکانس 2450 مگاهرتز، برابر با 1 میلی وات بر سانتی متر مربع است، بنابراین لازم است فرهای وارداتی مورد آزمون قرار گیرند. در مدت زمان چهار سال، از بین فرهای وارد شده به کشور، تعداد 575 نمونه با مارک ها و مدل های مختلف آزمون شده و از لحاظ بیشینه شدت پرتوهای مایکروویو در اطراف فر، به چهار طبقه A، B، C و D تقسیم شده اند. میزان نشتی در هر یک از طبقه های مذکور به ترتیب، کوچک تر یا مساوی 0.1، 0.3، 0.5 و برای طبقه آخر، بزرگ تر از 0.5 میلی وات بر سانتی متر مربع است. نتایج آماری به دست آمده گزارش و سپس مقایسه شده اند.