در این پژوهش نان و ذرات (x=0, 0.03, 0.10, 0.15)Bi1-xLa0.15OxFeO3، با استفاده از اسید تارتاریک به روش سل-ژل تهیه شدند.این مواد دارای شبکه پروسکایت (ABO3) می باشند. در شبکه پروسکایت، برخی اعوجاج ها می تواند زاویه B-O-Bرا تغییر دهد و بنابراین بر ویژگی های مغناطیسی و الکتریکی این شبکه اثر بگذارد. بررس یهای ساختاری الگوی پراش پرتو ایکس توسط نرم افزار FuIIPRUF برای نمونه های x=0.1 و x=0.15 صورت گرفت و تغییر ساختار را از لوزی رخ (رمبوهدرال) به شبه مکعبی (ارتورمبیک) نشان داد. نتایج آنالیز VSM گرفته شده از تمام نمونه ها بیان داشت که با افزایش درصد آلاییدگی، مغناطش پسماند و مغناطش ماکزیمم نمونه ها کاهش می یابد.