سابقه و هدف: پوسیدگی دندانی یک بیماری مولتی فاکتوریال می باشد. فاکتورهای دموگرافیک و نیز رژیم غذایی بویژه صرف صبحانه که یک وعده غذایی مهم محسوب شده از جمله عوامل تاثیر گذار بر سطح پوسیدگی دندان می باشد. هدف مطالعه بررسی ارتباط مصرف صبحانه و سایر فاکتورهای دموگرافیک با سطح پوسیدگی دندان در دانش آموزان 9 ساله ساکن زاهدان است. مواد و روشها: در این مطالعه توصیفی-تحلیلی و مقطعی، شهر زاهدان بر اساس جداول جمعیتی به 4 منطقه تقسیم شد. از هر منطقه 1 مدرسه دولتی و غیرانتفاعی پسرانه و دخترانه به طور تصادفی انتخاب شد. . برای400 دانش آموز دختر و پسر 9 ساله پرسشنامه ای در مورد فاکتورهای دموگرافیک و صرف صبحانه تکمیل گردید و معاینه دهانی جهت تعیین شاخص (, OHI-s (dmft, DMFT توسط دندانپزشک صورت گرفت. داده ها با نرم افزار 21 Spss و آزمونهای t-test، ANOVA و Pearson correlation آنالیز شد. سطح معنی داری کمتر از 05/0 در نظر گرفته شد. یافته ها: میانگین dmft, DMFT در کودکانی که صبحانه مصرف می کردند(4/1± 34/1و5/2 ± 22/5 ) و کودکانی که مصرف نمی کردند( 44/1± 39/1و5/2± 5/4)تفاوت معنی داری نداشت. (05/0P) نتیجه گیری: مصرف صبحانه و نوع آن تاثیر بسزایی در کاهش سطح پوسیدگی دندانی نداشت. کودکانی که مادران تحصیلکرده داشتند دندانهای شیری و دائمی پوسیده کمتری داشتند و نیز میزان پوسیدگی دندان دائمی در کودکانی که مادران کارمند یا فرهنگی و نیز پدران تحصیلکرده داشتند به طور مشخصی کمتر بود.