بیماری های غیرواگیر (NCD) مهمترین علت مرگ در سراسر جهان است. مصرف زیاد نمک، شکر و چربی به عنوان عوامل اصلی خطر ابتلا به NCD شناخته می شوند. برای حل این مسئله، برخی از پروژه ها در کشور اجرا شده است. این مطالعه با هدف جستجوی ابتکاراتی با هدف کاهش نمک، شکر و چربی در صنابع غذایی و وضعیت اجرای برچسب گذاری مواد غذایی انجام شد. همچنین، ما به دنبال مطالعاتی برای ارزیابی پروژه های فوق بودیم. ما یک بررسی گسترده در منابع داخلی انجام دادیم، یعنی گزارش برنامه های ملی، پروتکل ها، پایان نامه ها و گزارش پیشرفت پروژه های در حال انجام و فسخ شده و همچنین قوانین و استانداردهای سازمان غذا و داروی ایران (IFDA) و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران (ISIRI). چندین پروژه اصلی در زمینه کاهش مخاطرات رژیم غذایی در صنایع غذایی کشور وجود داشت. طرح برچسب زدن و محدودیت در واردات روغن نخل یا مواد غذایی حاوی آن، حمایت از تولیدکنندگان مواد غذایی و تجدید نظر در استانداردهای غذایی، مداخلات اصلی بود که به ترتیب توسط IFDA و ISIRI اجرا شد. در پروژه دیگری که توسط موسسه ملی تحقیقات تغذیه و فناوری غذایی (NNFTRI) اجرا شد، پروژه های ذکر شده قبلی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج سایر پروژه های مرتبط نیز ارائه شده است. برخی اقدامات مهم برای کاهش میزان NCD در کشور انجام شده است. با این حال، برای دستیابی به هدف کاهش 25 درصدی NCDs تا سال 2025، داشتن برنامه نظارت، پایش و ارزیابی (SME) بسیار توصیه می شود تا از سیاست گذاران برای تصمیم گیری به موقع و صحیح در مورد افزایش اثربخشی برنامه پشتیبانی کند.