Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نویسندگان: 

فطوره چی فرشته

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1399
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    1-4
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    576
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

یکی از مشکلات مهم پیش روی صنعت غذا اکسیداسیون چربی ها و روغن ها می باشد که منجر به تشکیل رادیکال های آزاد می شود. رادیکال های آزاد باعث بروز بیماری هایی از قبیل سرطان، پیری زودرس و تصلب شراین می شوند و علاوه بر به خطر انداختن سلامت مصرف کننده باعث کاهش ارزش تغذیه ای و هضمی غذاها می شوند. یکی از موثرترین روش های به تاخیر انداختن اکسیداسیون لیپیدها، بکارگیری آنتی اکسیدان ها می باشد. آنتی اکسیدانهای طبیعیمانند عصارههای گیاهی منبع فراوان و قابل ملاحظهای از ترکیبات پلی فنلیک هستند که ظرفیت بالای آنتی اکسیدانی داشته و میتواند جایگزین خوبی برای آنتی اکسیدانهای مصنوعی در سیستم مواد غذایی باشد. از آنجاییکه عصاره های گیاهی ترکیبات بسیار فعالی هستند ممکن است در اثر برخورد با اکسیژن یا ماده غذایی اثرات سودمند خود را از دست بدهند. لذا استفاده از روش هایی برای محافظت از آن ها به منظور حصول بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی ضروری می باشد. لذا با استفاده از نانو انکپسوله کردن این مشکلات تا حدودی حل خواهد شد. این مقاله مروری بر اکسیداتیو روغنهای گیاهی و راه مقابله با آن خواهد داشت. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 576

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1399
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    5-12
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    914
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

مرغداری یک صنعت پرسود برای تولید یک منبع غذایی پروتئینی با قیمت مناسب است. اما مطالعات نشان می دهد که بیشترین پسماند در این صنعت پسماند های غذایی است که با نسبت تبدیل نامطلوبی ظاهر می شود. در پژوهش حاضر عوامل فنی، تکنولوژیکی و مدیریتی مؤثر بر این پسماندها بررسی شده است. به این منظور از روش های توصیفی و تحلیلی استفاده شد. نتایج نشان داد که از میان سه عامل مورد مطالعه، عوامل فنی شامل ظرفیت بالای طیور، عدم مجوز فعالیت رسمی، عدم استفاده از خوراک خرد شده؛ عوامل فن آوری شامل تهیه غذا از یک منبع، به ویژه از منابع غیررسمی، استفاده نادرست از حوضچه ضدعفونی ورودی و هایگرومتر در سالن ها، استفاده از پنجره در سیستم تهویه ترکیبی سالن، استفاده نادرست از فناوری های ضدعفونی سالن؛ در نهایت عوامل مدیریتی شامل فاصله طولانی بین دو هاچری، افزایش تعداد جوجه ها در یک دوره پرورش، تحویل زودهنگام جوجه ها به کشتارگاه، و کم توانی مدیران بر میزان تولید این پسماندها موثراست. همچنین تغذیه بیش از حد و توزیع نادرست خوراک در سالن، نسبت تبدیل خوراک بالا را تحت تأثیر قرار داده است. در این مقاله راه حل های پیشنهادی برای کاهش این پسماندهای غذایی ارائه شده است. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 914

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button