مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

935
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کمی و کیفی کربوهیدراتهای صمغ گونه Acacia nilotica

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 182

چکیده

 کربوهیدراتها یکی از سه گروه عمده مواد مغذی می باشند که به عنوان منبع انرژی و درمان بعضی از بیماریها در انسان استفاده می شود. همچنین به عنوان استخوانبندی در گیاهان مصرف دارد. صمغ عربی در بین انواع صمغها, بهترین صمغ طبیعی است که می توان در صنایع مختلف مصرف نمود. صمغ Acacia nilotica از جمله صمغهای کربوهیدراتی می باشد که از آن در موارد غذایی, دارویی و استفاده های متعددی می شود. بنابراین بررسی کمی و کیفی کربوهیدراتهای موجود در این نوع صمغ که از گونه Acacia nilotica بدست می آید یکی از اهداف مهم در این تحقیق می باشد. پس از جمع آوری صمغ عربی از درخت Acacia nilotica در شهریور سال 1381 از محل ایستگاه تحقیقات دارویی عسلویه استان بوشهر, اقدام به استخراج و بررسی کمی کربوهیدراتهای محلول نمونه با روش آنترون بوسیله دستگاه اسپکتروفتومتری مدل 340 (HITACHI) در طول موج 625 نانومتر نموده, نتیجه آزمایش نشان داد که کل کربوهیدراتها در نمونه, 6.51 درصد می باشند. همچنین در بررسی کیفی بر روی صمغ, که به روش TLC با معرفها و حلالهایی از جمله اسید فرمیک-متیل اتیل کتون- ترسیو بوتانل-آب و آنیزیدین – فتالیک اسید-اتانل صورت پذیرفت, در نهایت وجود ترکیبهای پنتوز و هگزوز و اسید Uronic ثابت گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نادری حاجی باقرکندی، محمود، رضایی، محمدباقر، و جایمند، کامکار. (1382). بررسی کمی و کیفی کربوهیدراتهای صمغ گونه Acacia nilotica. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 19(2)، 149-182. SID. https://sid.ir/paper/104774/fa

    Vancouver: کپی

    نادری حاجی باقرکندی محمود، رضایی محمدباقر، جایمند کامکار. بررسی کمی و کیفی کربوهیدراتهای صمغ گونه Acacia nilotica. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1382؛19(2):149-182. Available from: https://sid.ir/paper/104774/fa

    IEEE: کپی

    محمود نادری حاجی باقرکندی، محمدباقر رضایی، و کامکار جایمند، “بررسی کمی و کیفی کربوهیدراتهای صمغ گونه Acacia nilotica،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 19، no. 2، pp. 149–182، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104774/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button