مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,474
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص ضد میکروبی عصاره بخشهای گیاه گزنه دوپایه (.urtica dioic L)

صفحات

 صفحه شروع 287 | صفحه پایان 312

چکیده

 در این پژوهش خواص ضد میکروبی عصاره های اتانلی 80% آبی گیاه گزنه دوپایه urtica dioica4 باکتری و یک قارچ آلوده کننده محیط های کشت و بیماریزای انسانی با استفاده از روشهای متداول میکروبیولوژی و با بکارگیری محیطهای کشت مولر ـ هینتون آگار و سابرودکستروز آگار با روش ایجاد چاهک و روش تمام ظرف و سنجش قطر هاله عدم رشد انجام شد. عصاره های اتانلی 80% بخشهای مختلف این گیاه بر باکتریهای Pseudomonas aeruginosa Bacillus subtilis, Staphylococcus aureus,  E. coliو  قارچ Candida albicans دارای اثر میکروب کشی بودند. در میان عصاره ها, عصاره بذر گزنه دارای بیشترین اثر ضد باکتریایی بر روی باکتریهای گرم مثبت بود, عصاره برگ گیاه مذکور بر باکتریهای گرم منفی دارای بیشترین تاثیر بازدارندگی بود و بالاخره عصاره گل گزنه دارای بیشترین خاصیت ضد قارچی بود.عصاره های آبی بخشهای مختلف گیاه گزنه بر روی بازدارندگی رشد همه میکروارگانیسم های فوق به جز پسودوموناس آئروژینوزا تاثیر مثبت داشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجد، احمد، مهرابیان، صدیقه، و جعفری، زهره. (1382). بررسی خواص ضد میکروبی عصاره بخشهای گیاه گزنه دوپایه (.urtica dioic L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 19(3)، 287-312. SID. https://sid.ir/paper/105422/fa

    Vancouver: کپی

    مجد احمد، مهرابیان صدیقه، جعفری زهره. بررسی خواص ضد میکروبی عصاره بخشهای گیاه گزنه دوپایه (.urtica dioic L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1382؛19(3):287-312. Available from: https://sid.ir/paper/105422/fa

    IEEE: کپی

    احمد مجد، صدیقه مهرابیان، و زهره جعفری، “بررسی خواص ضد میکروبی عصاره بخشهای گیاه گزنه دوپایه (.urtica dioic L)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 19، no. 3، pp. 287–312، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105422/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button