APA:
کپیعظیم زاده، زهرا، حسنی، عباس، و اسمعیلی، محسن. (1394). تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 31(5 (پیاپی 73))، 789-800. SID. https://sid.ir/paper/105478/fa
Vancouver:
کپیعظیم زاده زهرا، حسنی عباس، اسمعیلی محسن. تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1394؛31(5 (پیاپی 73)):789-800. Available from: https://sid.ir/paper/105478/fa
IEEE:
کپیزهرا عظیم زاده، عباس حسنی، و محسن اسمعیلی، “تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 31، no. 5 (پیاپی 73)، pp. 789–800، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105478/fa