APA:
کپیقطبی، معصومه، امیدوارلنگرودی، لیلا، و حسینی، طیبه السادات. (1400). بررسی خواص رئولوژیکی, شیمیایی, پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(4 )، 13-29. SID. https://sid.ir/paper/1066849/fa
Vancouver:
کپیقطبی معصومه، امیدوارلنگرودی لیلا، حسینی طیبه السادات. بررسی خواص رئولوژیکی, شیمیایی, پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(4 ):13-29. Available from: https://sid.ir/paper/1066849/fa
IEEE:
کپیمعصومه قطبی، لیلا امیدوارلنگرودی، و طیبه السادات حسینی، “بررسی خواص رئولوژیکی, شیمیایی, پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 4 ، pp. 13–29، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1066849/fa