APA:
کپیموسوی نژاد، سیدخدارحم، شاکریان، امیر، شرافتی چالشتری، رضا، و رحیمی، ابراهیم. (1400). بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(4 )، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/1066884/fa
Vancouver:
کپیموسوی نژاد سیدخدارحم، شاکریان امیر، شرافتی چالشتری رضا، رحیمی ابراهیم. بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(4 ):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/1066884/fa
IEEE:
کپیسیدخدارحم موسوی نژاد، امیر شاکریان، رضا شرافتی چالشتری، و ابراهیم رحیمی، “بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 4 ، pp. 109–120، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1066884/fa