APA:
کپیگیلانی، عبدالعلی، بهبهانی، لیلا، حبیبی اصل، جعفر، و عزیزی، آذرخش. (1400). تاثیر نیم پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن ها. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(4 )، 97-107. SID. https://sid.ir/paper/1066891/fa
Vancouver:
کپیگیلانی عبدالعلی، بهبهانی لیلا، حبیبی اصل جعفر، عزیزی آذرخش. تاثیر نیم پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن ها. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(4 ):97-107. Available from: https://sid.ir/paper/1066891/fa
IEEE:
کپیعبدالعلی گیلانی، لیلا بهبهانی، جعفر حبیبی اصل، و آذرخش عزیزی، “تاثیر نیم پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن ها،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 4 ، pp. 97–107، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1066891/fa