مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی توانمندی های کارآفرینانه دانشجویان مراکز آموزش علمی ـ کاربردی کشاورزی و عوامل موثر بر آن (مورد مطالعه، استان فارس)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 18

چکیده

کارآفرینی, می تواند به عنوان یک استراتژی برای ایجاد فرصت های شغلی دانش آموختگان کشاورزی در نظر گرفته شود. این پژوهش با هدف بررسی توانمندی کارآفرینانه دانشجویان مراکز علمی ـ کاربردی کشاورزی استان فارس و عوامل موثر بر آن طراحی گردیده است. از این رو,مطالعه حاضر به لحاظ هدف از نوع تحقیقات کاربردی و از لحاظ کنترل متغیرها از نوع توصیفی ـ همبستگی بوده, که به روش پیمایشی انجام شده است. جمعیت مورد مطالعه در بردارنده 1018 نفر از دانشجویان مراکز علمی ـ کاربردی کشاورزی استان فارس (شیراز, جهرم, علی آباد کمین و مرودشت) در سال تحصیلی 90-1388 بودند که بر اساس فرمول کوکران, تعداد 178 نفر از طریق روش نمونه گیری طبقه بندی شده تصادفی انتخاب شدند. ابزار اصلی جمع آوری اطلاعات, پرسشنامه بود. روایی صوری پرسشنامه توسط تعدادی از اساتید ترویج و آموزش کشاورزی تایید گردید و برای تعیین میزان پایایی بخش های مختلف از ضرایب آلفای کرونباخ استفاده شد که مقدار آن بالاتر از 0.71 برآورد گردید. برای تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS17 بهره برده شد. نتایج حاصل از همبستگی بین متغیرها, ارتباط مثبت و معنی داری را بین توانمندهای کارآفرینانه دانشجویان با متغیرهای عوامل آموزشی, سازمانی و روحیه کارآفرینی نشان داد. نتایج حاصل از رگرسیون چند متغیره نشان داد که متغیرهای عوامل آموزشی, سازمانی و روحیه کارآفرینی به ترتیب به عنوان مهم ترین عوامل تاثیرگذار, در مجموع 35.7 درصد از تغییرات متغیر توانمندهای کارآفرینانه دانشجویان در مراکز علمی ـ کاربردی کشاورزی را تبیین کرده اند. در انتهای مقاله نیز به منظور افزایش توانمندی کارآفرینانه دانشجویان مراکز علمی ـ کاربردی کشاورزی در استان فارس, پیشنهاداتی ارائه گردیده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانیان کوشککی، مهدی، چیذری، محمد، و عباسی، عنایت. (1394). بررسی توانمندی های کارآفرینانه دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی کشاورزی و عوامل موثر بر آن (مورد مطالعه, استان فارس). علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 11(1)، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/109311/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانیان کوشککی مهدی، چیذری محمد، عباسی عنایت. بررسی توانمندی های کارآفرینانه دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی کشاورزی و عوامل موثر بر آن (مورد مطالعه, استان فارس). علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران[Internet]. 1394؛11(1):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/109311/fa

    IEEE: کپی

    مهدی رحمانیان کوشککی، محمد چیذری، و عنایت عباسی، “بررسی توانمندی های کارآفرینانه دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی کشاورزی و عوامل موثر بر آن (مورد مطالعه, استان فارس)،” علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 1–18، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109311/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button