مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,039
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر گرادیان رطوبت کیک خرده چوب بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 108

چکیده

 در این تحقیق با استفاده از خرده چوب های راش تحت شرایط استفاده از 3 گرادیان رطوبت صفر, 3 و 6 درصد, 2 دمای پرس 165 و 185 درجه سانتیگراد و 2 زمان پرس 3 و 5 دقیقه با هدف بررسی تاثیر شرایط ساخت به ویژه گرادیان رطوبت بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب به ساخت تخته های آزمایشگاهی اقدام گردید. از ترکیب عوامل فوق, 12 تیمار بوجود آمد و برای هر تیمار 3 تخته (تکرار) و در مجموع 36 تخته ساخته شد. ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته های ساخته شده, اندازه گیری شد و نتایج حاصل با استفاده از طرح آماری کاملا تصادفی و آزمون فاکتوریل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج نشان داد که افزایش گرادیان رطوبت باعث بهبود مدول الاستیسیته تخته ها شده است و افزایش زمان پرس در گرادیان صفر درصد باعث کاهش یافتن مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته گردیده است. در حالی که در گرادیان های رطوبت بالاتر, افزایش زمان پرس موجب بهبود این ویژگی ها گردیده است. از طرف دیگر مشاهده شد که رابطه معکوسی بین گرادیان رطوبت و مقاومت چسبندگی داخلی وجود دارد و افزایش زمان پرس موجب بهبود چسبندگی داخلی تخته ها شده است.نتایج حاصل از اندازه گیری واکشیدگی ضخامت تخته ها نشان داد که با افزوده شدن به گرادیان رطوبت, واکشیدگی ضخامت تخته ها نیز افزایش یافته است. ولی افزایش زمان پرس باعث کاهش و بهبود واکشیدگی ضخامت شده است و با افزایش یافتن گرادیان رطوبت, تاثیر افزایش زمان پرس در کاهش مقدار واکشیدگی ضخامت شدیدتر بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کارگرفرد، ابوالفضل، حسین زاده، عبدالرحمان، دوست حسینی، کاظم، جهان لتیباری، احمد، و نوربخش، امیر. (1384). تاثیر گرادیان رطوبت کیک خرده چوب بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 20(1 (پیاپی 22))، 93-108. SID. https://sid.ir/paper/109363/fa

    Vancouver: کپی

    کارگرفرد ابوالفضل، حسین زاده عبدالرحمان، دوست حسینی کاظم، جهان لتیباری احمد، نوربخش امیر. تاثیر گرادیان رطوبت کیک خرده چوب بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1384؛20(1 (پیاپی 22)):93-108. Available from: https://sid.ir/paper/109363/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل کارگرفرد، عبدالرحمان حسین زاده، کاظم دوست حسینی، احمد جهان لتیباری، و امیر نوربخش، “تاثیر گرادیان رطوبت کیک خرده چوب بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 20، no. 1 (پیاپی 22)، pp. 93–108، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109363/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button