مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پیش تیمارشیمیایی پسماند صنعتی ریشه شیرین بیان بر ویژگی های ساختاری خمیر آن از منظر پالایش زیستی

صفحات

 صفحه شروع 518 | صفحه پایان 529

چکیده

 در این تحقیق, ابتدا ریشه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) که در کارخانه لیکوریس کرمان عصاره گیری شده بود, به صورت تفاله صنعتی به عنوان ماد اولیه تهیه گردید. پس از پیش هیدرولیز, تفاله مذکور با اسید سولفوریک 2% بر اساس وزن خشک نمونه در دمای C̊ 130 و در زمان 60 دقیقه, عملیات پخت سودا در دمای C̊ 170, غلظت مواد شیمیایی 20%, و در چهار زمان 15, 30, 45 و 60 دقیقه و نسبت مایع پخت به تفاله 7 به 1 صورت پذیرفت. خمیرهای سودای تولیدشده از نظر میزان بازده, وازد الک, درصد لیگنین, ماندگاری آب, ویسکوزیته و درجه کریستالیته مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که با افزایش زمان پخت بازده خمیر و درصد لیگنین کاهش و ماندگاری آب افزایش می یابد. همچنین, ویسکوزیته با افزایش زمان پخت در 30 و 45 دقیقه افزایش می یابد که بر اساس بررسی ها و تطبیق با سایر داده ها به نظر می رسد افزایش ویسکوزیته کاذب باشد. به علاوه, نتایج بررسی نمونه های پیش تیمار شده با پراش پرتو ایکس نشان می دهد که با افزایش زمان پخت از 15 دقیقه تا 45 دقیقه پخت سودا, درجه کریستالیته نمونه ها کاهش و در 60 دقیقه افزایش می یابد که تطبیق داده های ویسکوزیته و روند نزولی حذف لیگنین با افزایش زمان پخت نشان می دهد که افزایش کریستالیته ناشی از جذب مجدد همی سلولزهایی نظیر زایلان در بخش کریستالی سلولز باشد. بنابراین, با توجه به نتایج بدست آمده و بر اساس دیدگاه پالایش زیستی می توان زمان پخت 30 دقیقه را به عنوان بهترین گزینه برای تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر در فرایند قندسازی پیشنهاد نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تکزارع، زهرا، کرمانیان، حسین، رمضانی، امید، رسولی گرمارودی، اسماعیل، و عبدالخانی، علی. (1396). اثر پیش تیمارشیمیایی پسماند صنعتی ریشه شیرین بیان بر ویژگی های ساختاری خمیر آن از منظر پالایش زیستی. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 32(4 (پیاپی 61) )، 518-529. SID. https://sid.ir/paper/109457/fa

    Vancouver: کپی

    تکزارع زهرا، کرمانیان حسین، رمضانی امید، رسولی گرمارودی اسماعیل، عبدالخانی علی. اثر پیش تیمارشیمیایی پسماند صنعتی ریشه شیرین بیان بر ویژگی های ساختاری خمیر آن از منظر پالایش زیستی. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1396؛32(4 (پیاپی 61) ):518-529. Available from: https://sid.ir/paper/109457/fa

    IEEE: کپی

    زهرا تکزارع، حسین کرمانیان، امید رمضانی، اسماعیل رسولی گرمارودی، و علی عبدالخانی، “اثر پیش تیمارشیمیایی پسماند صنعتی ریشه شیرین بیان بر ویژگی های ساختاری خمیر آن از منظر پالایش زیستی،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 32، no. 4 (پیاپی 61) ، pp. 518–529، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109457/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button