مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

859
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

494
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فراوری سطحی کاه گندم با عامل جفت کننده آمینوسیلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزین های آمینوپلاستیک

صفحات

 صفحه شروع 128 | صفحه پایان 137

چکیده

 هدف از این تحقیق بررسی تاثیر عامل جفت کننده آمینوسیلان بر بهبود ویژگی های تخته کاه گندم ساخته شده با چسب اوره فرمالدهید و ملامین فرمالدهید بود. عامل جفت کننده آمینوسیلان به صورت آبکافت شده (سیلانول) بر روی ذرات ریز کاه گندم اسپری شد. ذرات سیلان دار شده پس از چسب زنی با رزین های اوره و ملامین فرمالدهید در ساخت تخته استفاده شد. نتایج بدست آمده از آزمون تخته ها نشان داد که افزودن سیلان تاثیر معناداری در بهبود ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته ها داشت به طوری که با افزودن آمینوسیلان به میزان 2 و 5 درصد, مقاومت اتصال داخلی تخته ها به طور معناداری افزایش یافت. همچنین افزودن آمینوسیلان تا سطح 2 درصد واکشیدگی ضخامت تخته ها را به طور معناداری کاهش داد ولی در بالاتر از این مقدار تاثیر معناداری مشاهده نشد. بهبود ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته ها میتواند به دلیل فراوری سطحی ذرات کاه گندم با استفاده از عامل جفت کننده آمینوسیلان و در نتیجه, بهبود اتصال پذیری ذرات کاه با رزین باشد. مصرف آمینوسیلان تاثیر معناداری در افزایش مقاومت خمشی تخته ها نداشت در صورتی که رزین ملامین فرمالدهید به دلیل دارا بودن گروه های آمین بیشتر در ساختارش نسبت به رزین اوره فرمالدهید, باعث بهبود مقاومت خمشی و واکشیدگی ضخامت شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، علیرضا، طبرسا، تقی، و تسوجی، محمد. (1390). تاثیر فراوری سطحی کاه گندم با عامل جفت کننده آمینوسیلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزین های آمینوپلاستیک. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 26(1 (پیاپی 34))، 128-137. SID. https://sid.ir/paper/109498/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی علیرضا، طبرسا تقی، تسوجی محمد. تاثیر فراوری سطحی کاه گندم با عامل جفت کننده آمینوسیلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزین های آمینوپلاستیک. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1390؛26(1 (پیاپی 34)):128-137. Available from: https://sid.ir/paper/109498/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا محمدی، تقی طبرسا، و محمد تسوجی، “تاثیر فراوری سطحی کاه گندم با عامل جفت کننده آمینوسیلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزین های آمینوپلاستیک،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 26، no. 1 (پیاپی 34)، pp. 128–137، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109498/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا