مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,186
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

546
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مقدار پارافین، دما و زمان پرس بر خواص کاربردی تخته خرده چوب با تاکید بر زبری سطح آن

صفحات

 صفحه شروع 50 | صفحه پایان 62

چکیده

 در این تحقیق تاثیر پارافین و شرایط پرس بر خواص کاربردی و هم چنین زبری سطح تخته خرده چوب مورد بررسی قرار گرفت. عوامل متغیر شامل, پارافین در سه سطح صفر, یک و دو درصد, دمای پرس در دو سطح 170 و 180 درجه سانتی گراد و زمان پرس در دو سطح 4 و 5 دقیقه انتخاب شدند. خواص کاربردی تخته خرده چوب شامل, مدول گسیختگی, مدول الاستیسیته, مقاومت برشی, جذب آب و واکشیدگی ضخامت پس از 2 و 24 ساعت غوطه وری در آب و هم چنین زبری سطح مورد بررسی قرار گرفتند.نتایج نشان می دهند که استفاده از پارافین تاثیر معنی داری بر مدول گسیختگی و مدول الاستیسیته تخته های مورد مطالعه نداشته است اما افزایش آن باعث کاهش مقاومت برشی این تخته ها شده است. در مورد تاثیر استفاده از پارافین بر خواص فیزیکی نیز مشخص شده است که افزایش مصرف پارافین باعث کاهش جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته خرده چوب می شود. به علاوه استفاده از پارافین باعث کاهش زبری و بهبود کیفیت سطح تخته ها شده است. دمای پرس تاثیر معنی داری بر ویژگی های کاربردی تخته ها نداشته اما باعث افزایش زبری سطح تخته ها شده است. افزایش زمان پرس نیز باعث افزایش مدول گسیختگی تخته خرده چوب شده اما اثر معنی داری بر سایر خواص این فرآورده نداشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اکرمی، علی، دوست حسینی، کاظم، جهان لتیباری، احمد، و فائزی پور، محمدمهدی. (1387). بررسی تاثیر مقدار پارافین, دما و زمان پرس بر خواص کاربردی تخته خرده چوب با تاکید بر زبری سطح آن. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 23(1 (پیاپی 28))، 50-62. SID. https://sid.ir/paper/109738/fa

    Vancouver: کپی

    اکرمی علی، دوست حسینی کاظم، جهان لتیباری احمد، فائزی پور محمدمهدی. بررسی تاثیر مقدار پارافین, دما و زمان پرس بر خواص کاربردی تخته خرده چوب با تاکید بر زبری سطح آن. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1387؛23(1 (پیاپی 28)):50-62. Available from: https://sid.ir/paper/109738/fa

    IEEE: کپی

    علی اکرمی، کاظم دوست حسینی، احمد جهان لتیباری، و محمدمهدی فائزی پور، “بررسی تاثیر مقدار پارافین, دما و زمان پرس بر خواص کاربردی تخته خرده چوب با تاکید بر زبری سطح آن،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 23، no. 1 (پیاپی 28)، pp. 50–62، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109738/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا