مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,490
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

653
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای شرایط پخت لینتر پنبه چهار کشور مختلف جهت تولید خمیر آلفاسلولز

صفحات

 صفحه شروع 618 | صفحه پایان 631

چکیده

 پژوهش حاضر با تمرکز بر شرایط پخت لینترهای چهار کشور ترکیه, ازبکستان, ترکمنستان و ایران مورد استفاده در کارخانه صنایع شیمیایی پارچین, با هدف دستیابی به شرایط بهینه پخت و ارائه جدول های اختصاصی پخت برای هر یک از لینترها انجام شد تا کارخانه فوق بر این اساس ضمن تنظیم شرایط پخت هر نوع لینتر, بتواند به محصولی با کیفیت مطلوب تر دست یابد. بدین منظور, خمیرسازی از چهار نوع لینتر پنبه مذکور در دو مرحله و با زمان ثابت 4 ساعت در هر مرحله انجام شد. عملیات پخت در سه سطح دمایی 130, 150 و 160 درجه سانتیگراد و با ترکیب های مختلف غلظت قلیا در مرحله اول و مرحله دوم انجام شده و تاثیر شرایط مورد بررسی بر ویژگی های میزان بازده خمیرسازی, میکروکاپا, اندیس مس, گروه های کربوکسیل, آلفا سلولز, ماندگاری آب, ویسکوزیته, پنتوزان و مواد نامحلول در اسید سولفوریک ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که شرایط بهینه پخت برای لینتر ترکیه در دمای130oC  و غلظت قلیای (8%-8%), برای لینتر ازبکستان در دمای130oC  و غلظت قلیای (12%-4%), برای لینتر ترکمنستان در دمای 130oC و غلظت قلیای (12%-4%), و برای لینتر ایران شرایط دمایی 130oC و غلظت قلیای (14%-2%) می باشد؛ بنابراین لینترهای مورد بررسی را به لحاظ شرایط پخت می توان در سه درجه 1 (لینتر ترکیه), درجه 2 (لینترهای ترکمنستان و ازبکستان) و درجه 3 (لینتر ایران) طبقه بندی کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رسولی گرمارودی، اسماعیل، فولادی، حسین، جلالی ترشیزی، حسین، و چهارمحالی، عباس. (1394). بررسی مقایسه ای شرایط پخت لینتر پنبه چهار کشور مختلف جهت تولید خمیر آلفاسلولز. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 30(4)، 618-631. SID. https://sid.ir/paper/109956/fa

    Vancouver: کپی

    رسولی گرمارودی اسماعیل، فولادی حسین، جلالی ترشیزی حسین، چهارمحالی عباس. بررسی مقایسه ای شرایط پخت لینتر پنبه چهار کشور مختلف جهت تولید خمیر آلفاسلولز. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1394؛30(4):618-631. Available from: https://sid.ir/paper/109956/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل رسولی گرمارودی، حسین فولادی، حسین جلالی ترشیزی، و عباس چهارمحالی، “بررسی مقایسه ای شرایط پخت لینتر پنبه چهار کشور مختلف جهت تولید خمیر آلفاسلولز،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 30، no. 4، pp. 618–631، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109956/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا