مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,328
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر شوری بر ساختار تشریحی برگ و ریشه و تولید آلکالویید در درخت انار

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 106

چکیده

 هدف این تحقیق چگونگی تاثیر شوری بر تغییرات بافتی در درخت انار و تولید آلکالویید در بافت ریشه بوده است. بدین منظور, تعداد 71 اصله درخت انار هفت ساله از رقم ملس ترش ساوه جهت بررسی تاثیر شوری بر ساختمان تشریحی و تغییر در تولید آلکالویید در این تحقیق انتخاب شد و سپس تحت تیمارهایی با شوری 800, 1200, 1600, 2000, 3200 و 4000 میکروموس بر سانتی متر آبیاری شده, 75 روز پس از آخرین تیماردهی, درختچه های انار را از خاک بیرون آورده و آلکالوییدهای موجود در ریشه آن ها استخراج و اندازه گیری گردید. علاوه بر این, به منظور بررسی ساختار تشریحی, قسمت هایی از برگ و ریشه از هر تیمار انتخاب شده پس از برش گیری و رنگ آمیزی با کارمن زاجی و سبز متیل ساختمان تشریحی نمونه ها در زیر میکروسکوپ مقایسه شدند.نتایج حاصل از مشاهدات صورت گرفته روی برش های تهیه شده از ریشه و برگ در مقابل تیمار شوری شامل افزایش ضخامت لایه کوتیکول, تشکیل یاخته های پارانشیمی, ذخیره آب و افزایش تعداد و تراکم بلورها در یاخته های پارانشیمی برگ و ریشه در انار می باشد.مقایسه میانگین ها نشان داد که با افزایش شوری آب آبیاری, میزان آلکالویید کل ریشه افزایش معنی داری می یابد. به طوری که بیشترین میزان آلکالویید متعلق به تیمار شوری 4000 میکروموس و کمترین میزان, مربوط به تیمار 800 میکروموس می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زرین کمر، فاطمه، و اسفا، آرزو. (1384). مطالعه اثر شوری بر ساختار تشریحی برگ و ریشه و تولید آلکالویید در درخت انار. رستنیها، 6(2)، 97-106. SID. https://sid.ir/paper/1121/fa

    Vancouver: کپی

    زرین کمر فاطمه، اسفا آرزو. مطالعه اثر شوری بر ساختار تشریحی برگ و ریشه و تولید آلکالویید در درخت انار. رستنیها[Internet]. 1384؛6(2):97-106. Available from: https://sid.ir/paper/1121/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه زرین کمر، و آرزو اسفا، “مطالعه اثر شوری بر ساختار تشریحی برگ و ریشه و تولید آلکالویید در درخت انار،” رستنیها، vol. 6، no. 2، pp. 97–106، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1121/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button