مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

16
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

8
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی آلو رقم خاکی (‏Prunus salicina cv. ‎Flavor supreme pluot‏) در طی انبارمانی با دو دمای مختلف تحت تأثیر محلول پاشی پیش از ‏برداشت سالیسیلیک اسید و آهن

صفحات

 صفحه شروع 525 | صفحه پایان 539

چکیده

 جهت بررسی شاخص­های بیوشیمیایی آلو رقم خاکی در طی انبارمانی, آزمایشی در دو مرحله مجزا و در امتداد هم صورت پذیرفت. مرحله اول, سالیسیلیک­اسید با غلظت های صفر (شاهد), 2 و 4 میلی مولار و کلات آهن با غلظت های صفر (شاهد), 1/0 و 1 گرم بر لیتر, سه بار در زمان­های 30, 60 و 90 روز پس از تمام گل بر درختان آلو رقم خاکی محلول پاشی گردید. مرحله دوم در سردخانه با دو دمای 1 و 4 درجه سانتی گراد صورت گرفت و سپس اندازه­گیری­ برخی صفات بیوشیمیایی شامل ظرفیت آنتی­اکسیدانی, تولید اتیلن, کاهش­وزن و نشت یونی انجام شد. نتایج نشان داد سالیسیلیک­اسید به­تنهایی بر شاخص های اتیلن و نشت یونی در دمای 1 درجه سانتی گراد در سطح یک درصد و در دمای 4 درجه سانتی گراد تنها بر شاخص نشت یونی در سطح یک درصد تأثیر داشت. همچنین اثر محلول پاشی آهن بر شاخص اتیلن به­ تنهایی در دمای یک درجه سانتی گراد و بر شاخص کاهش­وزن در هر دو دما معنی دار بود. میوه­های نگهداری شده در دمای 1 درجه سانتی گراد انبارمانی بیشتری نسبت به دمای 4 درجه سانتی گراد نشان دادند و تا روز 60 ام قابلیت ارسال به بازار را داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button