مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,123
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

290
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida

صفحات

 صفحه شروع 188 | صفحه پایان 203

چکیده

 کشت قارچ های خوراکی صدفی راه حلی مناسب برای تبدیل ضایعات حاصل از صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی به یک ماده غذایی با ارزش است. در این مطالعه برخی از مواد مانند تراشه (چیپس) چوب, غوزه پنبه, تفاله فشنگی چغندرقند و لیف نخل به عنوان سوبسترا و چند نوع ماده افزودنی از جمله سبوس گندم, سبوس برنج, پودر کنجاله سویا و تفاله هویج به عنوان مکمل غذایی برای کشت قارچ خوراکی صدفی P.florida  استفاده گردید. کمترین طول دوره رشد قارچ خوراکی روی سوبسترای لیف نخل غنی شده با مکمل غذایی پودر کنجاله سویا با 33/27 روز, بیشترین تعداد اندام باردهی روی سوبسترای غوزه پنبه غنی شده با سبوس گندم با 46 عدد, بیشترین میانگین وزن اندام باردهی روی سوبسترای تفاله فشنگی چغندر قند غنی شده با مخلوط پودر کنجاله سویا با سبوس برنج به وزن 5/34 گرم بدست آمد و همچنین بیشترین عملکرد محصول و کارایی بیولوژیکی قارچ خوراکی روی سوبسترای تفاله فشنگی چغندرقند غنی شده با سبوس برنج به ترتیب با 7/680 گرم و 1/136 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفرپور، مهرداد، پورسعید، ناصر، جلالی زند، علیرضا، گل پرور، احمدرضا، و بهداد، مریم. (1387). بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida. پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)، 4(2)، 188-203. SID. https://sid.ir/paper/115234/fa

    Vancouver: کپی

    جعفرپور مهرداد، پورسعید ناصر، جلالی زند علیرضا، گل پرور احمدرضا، بهداد مریم. بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida. پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)[Internet]. 1387؛4(2):188-203. Available from: https://sid.ir/paper/115234/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد جعفرپور، ناصر پورسعید، علیرضا جلالی زند، احمدرضا گل پرور، و مریم بهداد، “بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida،” پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)، vol. 4، no. 2، pp. 188–203، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/115234/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button