Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

14
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

8
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج ژلاتین از پسماند فرآوری آبزیان با رویکرد مصارف خوراکی

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 188

چکیده

 در این طرح نخست به مقدار لازم (150 کیلوگرم) انواع پسماند (ماهی ساردین کامل, باله سفره ماهی, سر ماهی شیر, سر ماهی هوور, سر ماهی گیدر, سر ماهی خاویاری, پوست ماهی خاویاری) از مراکز فرآوری ماهی جمع آوری شدند و به آزمایشگاه منتقل گردیدند. در مرحله بعد با آب آشامیدنی شسته شده, در محلول سود با نسبت 1 به 10 به مدت 2 ساعت قرار گرفته, سپس از محلول خارج شده و با آب آشامیدنی بصورت کامل شستشو داده شدند. برای قرار گرفتن در محلول اسید استیک با نسبت 1 به 10 به مدت سه ساعت آماده گردیدند. بعد از پایان شستشو پسماند کاملا با آب آشامیدنی شسته شده, به نسبت 1 به 10 با آب مقطر در ظرف استیل ادغام و درون آون با دمای 60 درجه سلسیوس قرار گرفتند. بعد از 8 ساعت ظرف خارج شده و پسماندها از داخل آن با استفاده از فیلتر و پنبه جدا سازی گردیدند. محلول های ژلاتینی با استفاده از حرارت به حجم نصف رسانده شدند و تغلیظ صورت گرفت, سپس محلول تغلیظ شده درون سینی های استیل ریخته و درون خشک کن با دمای 50 درجه سلسیوس قرار گرفتند. در پایان پولک های خشک شده ژلاتین به آسیاب منتقل شده و پودر گردیدند. در مرحله نهایی برای آنالیزهای استاندارد به آزمایشگاه استاندارد فرستاده شدند. نتایج بدست آمده بیانگر این بود که ژلاتین-های پوست ماهی خاویاری, سر ماهی خاویاری و سر ماهی گیدر دارای کیفت فیزیکو شیمیایی, و حسی و استاندارد مناسب-تری نسبت به دیگر پسماندها بوده و قابلیت تولید در مقیاس های بزرگتری را دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا