APA:
کپیسعیدنژاد، ا.ح.، رضوانی مقدم، پ.، و خزاعی، ح.ر.. (1390). بررسی اثر کاربرد مواد آلی, کودهای بیولوژیک و کود شیمیایی بر قابلیت هضم و میزان پروتئین سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید. پژوهشهای زراعی ایران، 9(4)، 623-630. SID. https://sid.ir/paper/118907/fa
Vancouver:
کپیسعیدنژاد ا.ح.، رضوانی مقدم پ.، خزاعی ح.ر.. بررسی اثر کاربرد مواد آلی, کودهای بیولوژیک و کود شیمیایی بر قابلیت هضم و میزان پروتئین سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید. پژوهشهای زراعی ایران[Internet]. 1390؛9(4):623-630. Available from: https://sid.ir/paper/118907/fa
IEEE:
کپیا.ح. سعیدنژاد، پ. رضوانی مقدم، و ح.ر. خزاعی، “بررسی اثر کاربرد مواد آلی, کودهای بیولوژیک و کود شیمیایی بر قابلیت هضم و میزان پروتئین سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید،” پژوهشهای زراعی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 623–630، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/118907/fa