APA:
کپینژادحسینی، طیبه، آستارایی، علیرضا، خراسانی، رضا، و امامی، حجت. (1390). بررسی دو نوع کود آلی همراه با عناصر بر و روی بر عملکرد, اجزای عملکرد و غلظت عناصر غذایی در دانه ارزن معمولی. پژوهشهای زراعی ایران، 9(1)، 70-77. SID. https://sid.ir/paper/119191/fa
Vancouver:
کپینژادحسینی طیبه، آستارایی علیرضا، خراسانی رضا، امامی حجت. بررسی دو نوع کود آلی همراه با عناصر بر و روی بر عملکرد, اجزای عملکرد و غلظت عناصر غذایی در دانه ارزن معمولی. پژوهشهای زراعی ایران[Internet]. 1390؛9(1):70-77. Available from: https://sid.ir/paper/119191/fa
IEEE:
کپیطیبه نژادحسینی، علیرضا آستارایی، رضا خراسانی، و حجت امامی، “بررسی دو نوع کود آلی همراه با عناصر بر و روی بر عملکرد, اجزای عملکرد و غلظت عناصر غذایی در دانه ارزن معمولی،” پژوهشهای زراعی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 70–77، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/119191/fa