مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

702
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

653
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریبا آیده آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 53

چکیده

 پژوهش های کمی نقش تغییر نسل (اثر کوهورت) را, به عنوان متغیر مهم جمعیتی, در قالب دستگاه تقاضا مطالعه کرده اند, در حالی که تغییرات نسلی می تواند بر کششها, سهم مخارج و همچنین سطح مخارج تاثیر بگذارد. از این رو, این مطالعه از دستگاه تقاضای تقریبا ایده آل درجه دوم (QAIDS) سانسور شده با متغیرهای سن-دوره-کوهورت (Age-Period-Cohort) استفاده می کند تا تاثیر متغیرهای جمعیتی در کنار متغیرهای اقتصادی و اجتماعی بر خرید و مصرف نه گروه خوراکی بررسی شوند. بدین منظور از داده های تلفیقی 337094 خانوار شهری و 330391 خانوار روستایی در سالهای 93-1363 استفاده می شود. نتایج نشان می دهد سن (پیری جمعیت), تغییرات نسلی و شوک های دوره ای هم بر پذیرش و هم میزان مصرف مواد خوراکی تاثیر دارند.پژوهش های کمی نقش تغییر نسل (اثر کوهورت) را, به عنوان متغیر مهم جمعیتی, در قالب دستگاه تقاضا مطالعه کرده اند, در حالی که تغییرات نسلی می تواند بر کششها, سهم مخارج و همچنین سطح مخارج تاثیر بگذارد. از این رو, این مطالعه از دستگاه تقاضای تقریبا ایده آل درجه دوم (QAIDS) سانسور شده با متغیرهای سن-دوره-کوهورت (Age-Period-Cohort) استفاده می کند تا تاثیر متغیرهای جمعیتی در کنار متغیرهای اقتصادی و اجتماعی بر خرید و مصرف نه گروه خوراکی بررسی شوند. بدین منظور از داده های تلفیقی 337094 خانوار شهری و 330391 خانوار روستایی در سالهای 93-1363 استفاده می شود. نتایج نشان می دهد سن (پیری جمعیت), تغییرات نسلی و شوک های دوره ای هم بر پذیرش و هم میزان مصرف مواد خوراکی تاثیر دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیش بهار، اسماعیل، صالحی کمرودی، محسن، و قهرمان زاده، محمد. (1396). عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریبا آیده آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت. اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی)، 11(3 )، 25-53. SID. https://sid.ir/paper/124297/fa

    Vancouver: کپی

    پیش بهار اسماعیل، صالحی کمرودی محسن، قهرمان زاده محمد. عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریبا آیده آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت. اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی)[Internet]. 1396؛11(3 ):25-53. Available from: https://sid.ir/paper/124297/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل پیش بهار، محسن صالحی کمرودی، و محمد قهرمان زاده، “عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریبا آیده آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت،” اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی)، vol. 11، no. 3 ، pp. 25–53، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/124297/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button