APA:
کپیاحمدی، عباس، گماریان، مسعود، ترنج زر، حمید، و احمدلو، حسین. (1395). تغییرات در ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی چهار گونه بوته ای شورپسند در سه مرحله رشد فنولوژیکی (مطالعه موردی: مراتع حاشیه کویر میقان اراک). مرتع، 10(1)، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/136226/fa
Vancouver:
کپیاحمدی عباس، گماریان مسعود، ترنج زر حمید، احمدلو حسین. تغییرات در ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی چهار گونه بوته ای شورپسند در سه مرحله رشد فنولوژیکی (مطالعه موردی: مراتع حاشیه کویر میقان اراک). مرتع[Internet]. 1395؛10(1):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/136226/fa
IEEE:
کپیعباس احمدی، مسعود گماریان، حمید ترنج زر، و حسین احمدلو، “تغییرات در ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی چهار گونه بوته ای شورپسند در سه مرحله رشد فنولوژیکی (مطالعه موردی: مراتع حاشیه کویر میقان اراک)،” مرتع، vol. 10، no. 1، pp. 41–51، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/136226/fa