مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی و مقایسه کیفیت علوفه سه گونه از گندمیان در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع ییلاقی آسلمه کلاته چنار، شهرستان درگز

صفحات

 صفحه شروع 24 | صفحه پایان 33

چکیده

 گونه های گیاهی مراتع در مکا ن ها و زمان های مختلف, ارزش غذایی متفاوتی دارند. دانستن چگونگی تغییرات ارزش غذایی گیاهان مرتعی با مرحله فنولوژیکی در هر منطقه مشخص, می تواند مرتعداران را در انتخاب زمان مناسب برای چرا و تنظیم تعداد دام در مرتع کمک نماید. هدف این مطالعه, بررسی کیفیت علوفه سه گونه از گندمیان یعنی Agropyron elongatum, Hordeum glaucum و Avena fatua در سه مرحله فنولوژیکی رشد رویشی, گلدهی و بذردهی در مراتع آسلمه کلاته چنار, شهرستان درگز, استان خراسان رضوی بود. نمونه برداری برای هر گونه در هر مرحله فنولوژیکی به تعداد 30 عدد انجام شد که هر نمونه متشکل از 5 پایه گیاهی بود. نمونه ها طبق روش استاندارد برای ماده خشک, ماده آلی, پروتئین خام, خاکستر, دیواره عاری از همی سلولز, ماده خشک قابل هضم, انرژی قابل هضم و انرژی متابولیسمی تجزیه شیمیایی شدند. جهت بررسی اثر گونه بر کیفیت علوفه, از آنالیز واریانس یک طرفه و برای بررسی اثر مرحله فنولوژی و اثر متقابل گونه و مرحله فنولوژی بر کیفیت علوفه از آزمون اندازه گیری مکرر (Repeated measures) استفاده شد. اثر مرحله فنولوژی بر کیفیت علوفه هر سه گونه معنی دار بود (05/0

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خراسانی نژاد، زهرا، آجورلو، مجید، پهلوان روی، احمد، و یوسف الهی، مصطفی. (1397). ارزیابی و مقایسه کیفیت علوفه سه گونه از گندمیان در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع ییلاقی آسلمه کلاته چنار, شهرستان درگز. مرتع، 12(1 )، 24-33. SID. https://sid.ir/paper/136462/fa

    Vancouver: کپی

    خراسانی نژاد زهرا، آجورلو مجید، پهلوان روی احمد، یوسف الهی مصطفی. ارزیابی و مقایسه کیفیت علوفه سه گونه از گندمیان در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع ییلاقی آسلمه کلاته چنار, شهرستان درگز. مرتع[Internet]. 1397؛12(1 ):24-33. Available from: https://sid.ir/paper/136462/fa

    IEEE: کپی

    زهرا خراسانی نژاد، مجید آجورلو، احمد پهلوان روی، و مصطفی یوسف الهی، “ارزیابی و مقایسه کیفیت علوفه سه گونه از گندمیان در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع ییلاقی آسلمه کلاته چنار, شهرستان درگز،” مرتع، vol. 12، no. 1 ، pp. 24–33، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/136462/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button