مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

285
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

474
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر روش های مختلف پیش پردازش داده های طیفی محلول های قندی در ناحیه زیرقرمز نزدیک بر مدل تخمین غلظت ساکارز

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 106

چکیده

 در سال های اخیر استفاده از روش های طیف سنجی زیرقرمز نزدیک برای ایجاد یک مدل تخمین خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ترکیبات در صنایع غذایی گسترش یافته است. در این تحقیق نسبت به بررسی تاثیر برخی از روش های پیش پردازش داده های طیفی همچون میانگین گیری متحرک, تصحیح پراکنش افزاینده, هموارسازی ساویتزکی-گولای, توزیع نرمال استاندارد, مشتق اول و مشتق دوم بر مدل تخمین میزان ساکارز موجود در شربت های کارخانه تولید شکر اقدام شد. نتایج نشان داد که روش های پیش پردازش توزیع نرمال استاندارد و مشتق گیری دوم می توانند بهبود موثری در تخمین توسط مدل تدوین شده داشته باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهرامی، محمدعرفان، هنرور، مسعود، انصاری، کیوان، و جمشیدی، بهاره. (1398). بررسی اثر روش های مختلف پیش پردازش داده های طیفی محلول های قندی در ناحیه زیرقرمز نزدیک بر مدل تخمین غلظت ساکارز. علوم و فناوری رنگ، 13(2 )، 99-106. SID. https://sid.ir/paper/137328/fa

    Vancouver: کپی

    بهرامی محمدعرفان، هنرور مسعود، انصاری کیوان، جمشیدی بهاره. بررسی اثر روش های مختلف پیش پردازش داده های طیفی محلول های قندی در ناحیه زیرقرمز نزدیک بر مدل تخمین غلظت ساکارز. علوم و فناوری رنگ[Internet]. 1398؛13(2 ):99-106. Available from: https://sid.ir/paper/137328/fa

    IEEE: کپی

    محمدعرفان بهرامی، مسعود هنرور، کیوان انصاری، و بهاره جمشیدی، “بررسی اثر روش های مختلف پیش پردازش داده های طیفی محلول های قندی در ناحیه زیرقرمز نزدیک بر مدل تخمین غلظت ساکارز،” علوم و فناوری رنگ، vol. 13، no. 2 ، pp. 99–106، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/137328/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button