مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

158
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش نوع و غلظت قند در رویان زایی سوماتیکی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم Nelson

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 21

چکیده

 چکیده: در این تحقیق, اثر غلظت ساکارز, مالتوز, گلوکز و فروکتوز روی ایجاد پینه های رویان زا و رویان های سوماتیکی در یک رقم میخک (Nelson)  بررسی شده است. پینه های رویان زا روی محیط کشت  MSدارای 15, 30, 60, 90 و 120 گرم در لیتر ساکارز, 2 میلی گرم در لیتر 2, 4-D و 0.2 میلی گرم در لیتر BA حاصل شدند. بیشترین فراوانی ایجاد پینه رویان در محیط کشت حاوی 90 گرم در لیتر ساکارز حاصل شد. رویان های سوماتیکی زمانی بدست آمد که پینه های رویان زا به محیط های کشت MS حاوی 15, 30, 60, 90 و 120 گرم در لیتر ساکارز, مالتوز, گلوکز و فروکتوز بدون تنظیم کننده رشد انتقال یافتند. رویان های ایجاد شده روی محیط های کشت حاوی 15 و 30 گرم در لیتر ساکارز, مالتوز, گلوکز و فروکتوز به صورت غیر نرمال توسعه یافتند. رویان های سوماتیکی که به محیط کشت ½ MS حاوی 30 گرم در لیتر ساکارز انتقال داده شدند حدود %90 از آنها به صورت گیاهچه کامل باززا گردیدند. گیاهچه های بدست آمده در شرایط گلخانه به طور عادی مراحل رشد خود را ادامه دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی، امید، دلجو، علی، و بهمنی، رضا. (1387). نقش نوع و غلظت قند در رویان زایی سوماتیکی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم Nelson. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 22(1)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/142240/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی امید، دلجو علی، بهمنی رضا. نقش نوع و غلظت قند در رویان زایی سوماتیکی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم Nelson. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1387؛22(1):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/142240/fa

    IEEE: کپی

    امید کرمی، علی دلجو، و رضا بهمنی، “نقش نوع و غلظت قند در رویان زایی سوماتیکی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم Nelson،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 13–21، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142240/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button