APA:
کپیاردکانی، الهام، داوری نژاد، غلامحسین، و عزیزی، مجید. (1392). بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری, کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم "لاسگردی". علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(3)، 326-334. SID. https://sid.ir/paper/142288/fa
Vancouver:
کپیاردکانی الهام، داوری نژاد غلامحسین، عزیزی مجید. بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری, کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم "لاسگردی". علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(3):326-334. Available from: https://sid.ir/paper/142288/fa
IEEE:
کپیالهام اردکانی، غلامحسین داوری نژاد، و مجید عزیزی، “بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری, کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم "لاسگردی"،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 3، pp. 326–334، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142288/fa