APA:
کپیطه، جسیم، حاجی لو، جعفر، و دهقان، غلامرضا. (1398). بررسی صفات کیفی زردآلو رقم شاهرودی (Prunus armeniaca cv Shahroudi) در طی مراحل مختلف برداشت. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 14(54 )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/185763/fa
Vancouver:
کپیطه جسیم، حاجی لو جعفر، دهقان غلامرضا. بررسی صفات کیفی زردآلو رقم شاهرودی (Prunus armeniaca cv Shahroudi) در طی مراحل مختلف برداشت. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1398؛14(54 ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/185763/fa
IEEE:
کپیجسیم طه، جعفر حاجی لو، و غلامرضا دهقان، “بررسی صفات کیفی زردآلو رقم شاهرودی (Prunus armeniaca cv Shahroudi) در طی مراحل مختلف برداشت،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 14، no. 54 ، pp. 1–11، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185763/fa