Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

487
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

501
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی صفات کیفی زردآلو رقم شاهرودی (Prunus armeniaca cv Shahroudi) در طی مراحل مختلف برداشت

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 امروزه توجه زیادی به کیفیت میوه ها از جمله میوه های هسته دار با توجه به عمر پس از برداشت کوتاه آنها می شود. هدف از این پژوهش ارزیابی بعضی از صفات کیفی در طی مراحل پایانی رشد و تعیین زمان مناسبت برداشت زردآلو رقم شاهرودی با توجه به زمان و بازار مصرف بود. میوه های زردآلو در فاصله 3 زمان مختلف, (فاصله هر برداشت از برداشت دیگر سه روز بود) برداشت شدند. آزمایش بر طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تیمار (مراحل مختلف برداشت) و 4 تکرار (جهت های اصلی جغرافیایی درخت) انجام شد. صفات کیفی اندازه گیری شده شامل: مواد جامد محلول کل, اسیدیته قابل تیتراسیون, ویتامین C, سفتی بافت میوه, pH عصاره میوه, فنل, فلاونوئید کل, ظرفیت آنتی اکسیدانی کل, آنتوسیانین کل, آنزیم های آنتی اکسیدانی (پراکسیداز, کاتالاز, سوپراکسید دیسموتاز, پلی فنل اکسیداز) و پروتئین کل بودند. تمامی صفات در سطح 5% معنی دار بوده و در طول زمان های مختلف برداشت تغییر کردند. آنزیم های آنتی اکسیدانی در طول برداشت بجز پلی فنل اکسیداز افزایش و فنل ها و فلاونوئید ها کاهش پیدا کردند. با توجه به نتایج بدست آمده به نظر می رسد بهترین زمان برداشت برای این رقم زردآلو برداشت دوم باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طه، جسیم، حاجی لو، جعفر، و دهقان، غلامرضا. (1398). بررسی صفات کیفی زردآلو رقم شاهرودی (Prunus armeniaca cv Shahroudi) در طی مراحل مختلف برداشت. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 14(54 )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/185763/fa

    Vancouver: کپی

    طه جسیم، حاجی لو جعفر، دهقان غلامرضا. بررسی صفات کیفی زردآلو رقم شاهرودی (Prunus armeniaca cv Shahroudi) در طی مراحل مختلف برداشت. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1398؛14(54 ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/185763/fa

    IEEE: کپی

    جسیم طه، جعفر حاجی لو، و غلامرضا دهقان، “بررسی صفات کیفی زردآلو رقم شاهرودی (Prunus armeniaca cv Shahroudi) در طی مراحل مختلف برداشت،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 14، no. 54 ، pp. 1–11، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185763/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا