APA:
کپیفاتح، مهسا، برزگر، طاهر، و رضوی، فرهنگ. (1398). تأثیر محلول پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد, عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 33(1 )، 79-87. SID. https://sid.ir/paper/142467/fa
Vancouver:
کپیفاتح مهسا، برزگر طاهر، رضوی فرهنگ. تأثیر محلول پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد, عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1398؛33(1 ):79-87. Available from: https://sid.ir/paper/142467/fa
IEEE:
کپیمهسا فاتح، طاهر برزگر، و فرهنگ رضوی، “تأثیر محلول پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد, عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 33، no. 1 ، pp. 79–87، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142467/fa