مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

585
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

656
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر محلول پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه ای رقم کالیفرنیا واندر

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 به منظور مطالعه اثر تنظیم کننده رشد گیاهی اسید نفتالین استیک بر رشد, عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه ای رقم کالیفرنیا واندر, آزمایشی به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه زنجان در سال 1395 اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل اسید نفتالین استیک در پنج سطح صفر (شاهد), 50, 100, 150 و 200 میلی گرم در لیتر بود. نتایج نشان داد که محلول پاشی اسید نفتالین استیک تأثیر معنی داری بر صفات رویشی, عملکرد و اجزاء عملکرد و کیفیت میوه داشت. بیشترین تعداد میوه 6/5 و 6 عدد و عملکرد 6/24 و 9/24 تن در هکتار به ترتیب در تیمار 50 و 100 میلی گرم در لیتر اسید نفتالین استیک حاصل شد. حداکثر ارتفاع بوته و شاخص کلروفیل با کاربرد 100 و 150 میلی گرم در لیتر اسید نفتالین استیک به دست آمد. بیشترین مقدار مواد جامد محلول (93/4 درصد بریکس), ویتامین ث (73/103 میلی گرم در 100 میلی لیتر) و سفتی بافت میوه در تیمار 100 میلی گرم در لیتر اسید نفتالین استیک ثبت شد. با توجه به نتایج, کاربرد 100 میلی گرم در لیتر اسید نفتالین استیک جهت بهبود عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه ای پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاتح، مهسا، و برزگر، طاهر. (1398). تأثیر محلول پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد, عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه ای رقم کالیفرنیا واندر. علوم سبزی ها، 3(1 (پیاپی 5) )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/268942/fa

    Vancouver: کپی

    فاتح مهسا، برزگر طاهر. تأثیر محلول پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد, عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه ای رقم کالیفرنیا واندر. علوم سبزی ها[Internet]. 1398؛3(1 (پیاپی 5) ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/268942/fa

    IEEE: کپی

    مهسا فاتح، و طاهر برزگر، “تأثیر محلول پاشی اسید نفتالین استیک بر رشد, عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه ای رقم کالیفرنیا واندر،” علوم سبزی ها، vol. 3، no. 1 (پیاپی 5) ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/268942/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button