مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

267
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

106
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی شاخص های مورفولوژیک توده های بومی خربزه استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

صفحات

 صفحه شروع 605 | صفحه پایان 615

چکیده

 به منظور بررسی خصوصیات و طبقه بندی صفات توده های خربزه استان های خراسان (رضوی, شمالی و جنوبی) آزمایشی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی انجام شد. 17 توده خربزه در قالب طرح آزمایشی بلوک های کامل تصادفی و با سه تکرار مقایسه شدند. در این آزمایش خربزه خاتونی که بیشترین سطح زیر کشت را نسبت به سایر توده ها در استان های خراسان شامل می شود عملکرد بیشتری را نسبت به اکثر توده ها نشان داد. عملکرد خربزه خاتونی برابر با 28.72 تن در هکتار بود. کمترین عملکرد مربوط به توده های قنات بشرویه (18.83 تن در هکتار), چاه پالیز (17.04) و با خرمن سرخس (19.94 تن در هکتار) بود. تجزیه کلاستر بر اساس کل صفات مورد بررسی ارقام در چهار گروه قرار گرفتند و همچنین گروه بندی ارقام از نظر درصد قند, عملکرد و تعداد میوه در بوته نیز انجام شد و در همه این گروه بندی ها سه رقم زمستانی مشهد, چاه فالیز و جباری همیشه در یک گروه قرار داشتند که نشان از نزدیکی ژنتیکی این ارقام دارد. تجزیه فاکتور پنج عامل مهم را تعیین کننده 75 درصد از تغییرات مشخص نمود که عامل اول شامل صفات عملکرد, وزن میوه, تعداد بوته, طول میوه, عرض میوه, وزن گوشت و وزن تر و خشک دانه 27 درصد از تغییرات را پوشش می داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سبحانی، علیرضا، و کیانی، مجیدرضا. (). . ، ()، -. SID. https://sid.ir/paper/142541/fa

    Vancouver: کپی

    سبحانی علیرضا، کیانی مجیدرضا. . [Internet]. ؛():-. Available from: https://sid.ir/paper/142541/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا سبحانی، و مجیدرضا کیانی، “،” ، vol. ، no. ، pp. –، ، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142541/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button