کلم زینتی گیاهی دو ساله از خانواده کلم ها می باشد. اهمیت این گیاه به خاطر برگ های تزئینی و مقاومت آن به سرما در فضای سبز می باشد. به منظور دستیابی به بهترین غلظت کندکننده های رشد در جهت بهبود بخشیدن به فاکتورهای کمی و کیفی کلم زینتی در فضای سبز، این پژوهش انجام گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل با دو فاکتور سایکوسل در چهار سطح (0، 50، 100، 150 میلی گرم در لیتر) و سالسیلیک اسید با چهار سطح (0، 50، 100، 200 میلی گرم در لیتر) بصورت محلولپاشی، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این آزمایش صفاتی مانند ارتفاع گیاه، آنتوسیانین، مقاومت به سرما، تعداد برگ، نشت الکترولیت، محتوای نسبی آب، کلروفیل کل، وزن تر و خشک برگ و وزن تر و خشک ریشه مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کاربرد سایکوسل و سالسیلیک اسید بصورت مستقل بر ارتفاع گیاه، آنتوسیانین، محتوای نسبی آب، کلروفیل کل، وزن خشک برگ، وزن تر و خشک ریشه در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. اثر متقابل سایکوسل و سالیسیلیک اسید نیز بر ارتفاع گیاه، آنتوسیانین، محتوای نسبی آب، وزن خشک برگ، کلروفیل، وزن تر و خشک ریشه در سطح یک درصد معنی دار و بر سایر صفات اثر معنی داری نداشت. جهت افزایش کیفیت کلم زینتی در فضای سبز مصرف 200 میلی گرم در لیتر سالیسلیک اسید و غلظت 150 میلی گرم در لیتر سایکوسل که بهترین تیمار در این آزمایش بود، توصیه می شود.