APA:
کپیصدیقی، اعظم، غلامی، منصور، ساریخانی، حسن، و ارشادی، احمد. (1391). اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن, میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 26(2)، 141-146. SID. https://sid.ir/paper/142551/fa
Vancouver:
کپیصدیقی اعظم، غلامی منصور، ساریخانی حسن، ارشادی احمد. اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن, میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1391؛26(2):141-146. Available from: https://sid.ir/paper/142551/fa
IEEE:
کپیاعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساریخانی، و احمد ارشادی، “اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن, میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 26، no. 2، pp. 141–146، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142551/fa