APA:
کپیغیوراصلی، محمدعلی، حدادخداپرست، محمدحسین، و کریمی، مهدی. (1387). تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2 (نیمه دوم))، 47-55. SID. https://sid.ir/paper/143598/fa
Vancouver:
کپیغیوراصلی محمدعلی، حدادخداپرست محمدحسین، کریمی مهدی. تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(2 (نیمه دوم)):47-55. Available from: https://sid.ir/paper/143598/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی غیوراصلی، محمدحسین حدادخداپرست، و مهدی کریمی، “تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 47–55، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143598/fa