APA:
کپیرفتنی امیری، زینب، و درزی اربابی، هنگامه. (1394). استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش بینی هدایت حرارتی آب گلابی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(6)، 770-778. SID. https://sid.ir/paper/143603/fa
Vancouver:
کپیرفتنی امیری زینب، درزی اربابی هنگامه. استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش بینی هدایت حرارتی آب گلابی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(6):770-778. Available from: https://sid.ir/paper/143603/fa
IEEE:
کپیزینب رفتنی امیری، و هنگامه درزی اربابی، “استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش بینی هدایت حرارتی آب گلابی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 6، pp. 770–778، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143603/fa