2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
Iranian Food Science and Technology Research Journal
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1052
نسخه انگلیسی
بهینه سازی ویژگی های بافتی فرآورده های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ
ناصحی بهزاد | رضوی سیدمحمدعلی | مرتضوی سیدعلی | مظاهری تهرانی مصطفی
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی منتشر شده است، لطفا برای مشاهده مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده مقاله های این شماره اینجا را کلیک کنید.
بازدید 705
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج
گواهیان محسن | فرهوش رضا | فرحناکی عسگر | جاویدنیا کتایون | شهیدی فخری
بازدید 1058
تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم مرغ
صفوی ملاحت | جوانمردداخلی مجید
بازدید 997
تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH حین خشک شدن لایه نازک
یوسفی علیرضا | قاسمیان ناصر
بازدید 770
اثر روش های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج شده از پوست و پالپ انجیر
مقصودلو الهه | اسماعیل زاده کناری رضا | رفتنی امیری زینب
بازدید 1101
استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش بینی هدایت حرارتی آب گلابی
رفتنی امیری زینب | درزی اربابی هنگامه
بازدید 650