APA:
کپیزاهدی، یونس، صداقت، ناصر، و قنبرزاده، بابک. (1389). تاثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی های مکانیکی, حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/143659/fa
Vancouver:
کپیزاهدی یونس، صداقت ناصر، قنبرزاده بابک. تاثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی های مکانیکی, حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(2):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/143659/fa
IEEE:
کپییونس زاهدی، ناصر صداقت، و بابک قنبرزاده، “تاثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی های مکانیکی, حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 91–99، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143659/fa