مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

970
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

729
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی های مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 99

چکیده

 فیلم خوراکی مرکب با استفاده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید چرب پالمیتیک (2, 4 و 6 درصد وزنی پروتئین) و با افزودن امولسیفایر و هوموژنیزاسیون تهیه شد تا نفوذپذیری به بخار آب و حلالیت در آب فیلم پروتئینی را کاهش دهند. افزودن اسید چرب باعث شد نفوذپذیری به بخار آب به مقدار زیادی کاهش یابد (37 تا 40 درصد). غلظت اسید چرب اختلاف معنی داری (P>0.05) در نفوذپذیری به بخار آب فیلم های امولسیونی ایجاد نکرد. حلالیت در آب فیلم پروتئینی 44.8 درصد بود و به مقدار کمی کاهش یافت. نفوذپذیری به اکسیژن فیلم های امولسیونی کمتر از فیلم پروتئینی بوده ولی اختلاف معنی داری (P>0.05) در نفوذپذیری به اکسیژن فیلم ها وجود نداشت. مقاومت به کشش و ازدیاد طول فیلم ها توسط اسید چرب تضعیف گردید. اضافه کردن اسید چرب منجر به تولید فیلم های مات شده و کدورت فیلم ها به عنوان تابعی از غلظت اسید چرب افزایش یافت. کالریمتری روبشی افتراقی نشان داد دمای انتقال شیشه ای فیلم پروتئین گلوبولین پسته 127.19oC بود و افزودن اسید پالمیتیک تاثیری روی آن نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاهدی، یونس، صداقت، ناصر، و قنبرزاده، بابک. (1389). تاثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی‌ های مکانیکی, حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/143659/fa

    Vancouver: کپی

    زاهدی یونس، صداقت ناصر، قنبرزاده بابک. تاثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی‌ های مکانیکی, حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(2):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/143659/fa

    IEEE: کپی

    یونس زاهدی، ناصر صداقت، و بابک قنبرزاده، “تاثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی‌ های مکانیکی, حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 91–99، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143659/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button