APA:
کپیواعظی زاده، مطهره، غضنفری مقدم، احمد، و فولادی، محمدحسن. (1389). بررسی و مدل سازی کاهش قند, تولید بیواتانول و دی اکسید کربن در فرآیند تخمیر خرما. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(2)، 121-126. SID. https://sid.ir/paper/144321/fa
Vancouver:
کپیواعظی زاده مطهره، غضنفری مقدم احمد، فولادی محمدحسن. بررسی و مدل سازی کاهش قند, تولید بیواتانول و دی اکسید کربن در فرآیند تخمیر خرما. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(2):121-126. Available from: https://sid.ir/paper/144321/fa
IEEE:
کپیمطهره واعظی زاده، احمد غضنفری مقدم، و محمدحسن فولادی، “بررسی و مدل سازی کاهش قند, تولید بیواتانول و دی اکسید کربن در فرآیند تخمیر خرما،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 2، pp. 121–126، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144321/fa