مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

979
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میکروسکوپی میزان صدمات ناشی از ترکیب مایع پخت کرافت بر روی الیاف بلند سوزنی برگان دست کاشت شمال ایران

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 51

چکیده

 مایع پخت قلیایی بر روی الیاف بلند سوزنی برگان موثر است به گونه ای که می توانیم با تغییر مواد تشکیل دهنده آن و بررسی میزان خسارت های وارده به فیبرهای بلند از راه مشاهده های میکروسکوپی, بهترین فرمول را برای تهیه خمیر کاغذی با کیفیت بالا, به دست آوریم. ده گونه پر بازده برای تولید کاغذ کرافت در دنیا شناخته شده که در این تحقیق به صورت تصادفی کاج الداریکا و سیاه انتخاب شده اند. برای تهیه چیپس های این دو نمونه خواص آناتومیک چوب بهاره و تابستانه مدنظر قرار گرفت زیرا الیاف بلند در این شرایط بیش ترین سهم آناتومیک را دارا هستند. درصد لیگنین نیز در این محدود مقدار کم تری را نسبت به بافت انتهایی و نزدیک پوست داراست. لیگنین زدایی یکی از مراحل تهیه خمیر کاغذ است که اگر بهینه شود کاغذهای شفاف تر و محکم تری به دست می آیند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نیک خواه نیک خو، محمدمهدی، و فرهنگیان کاشانی، ساسان. (1387). بررسی میکروسکوپی میزان صدمات ناشی از ترکیب مایع پخت کرافت بر روی الیاف بلند سوزنی برگان دست کاشت شمال ایران. گیاه و زیست بوم، 4(14)، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/145282/fa

    Vancouver: کپی

    نیک خواه نیک خو محمدمهدی، فرهنگیان کاشانی ساسان. بررسی میکروسکوپی میزان صدمات ناشی از ترکیب مایع پخت کرافت بر روی الیاف بلند سوزنی برگان دست کاشت شمال ایران. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1387؛4(14):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/145282/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی نیک خواه نیک خو، و ساسان فرهنگیان کاشانی، “بررسی میکروسکوپی میزان صدمات ناشی از ترکیب مایع پخت کرافت بر روی الیاف بلند سوزنی برگان دست کاشت شمال ایران،” گیاه و زیست بوم، vol. 4، no. 14، pp. 41–51، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145282/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button