مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

867
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

527
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ و شاتون های فندق (Corylus avellana) در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 76

چکیده

 فندق (Corylus avellana) بومی اروپا, آسیای صغیر و قفقاز است. پرورش درخت فندق از زمان های قدیم معمول بوده و کشت آن در اروپا از قرن چهاردهم میلادی روبه توسعه گذاشته و به تدریج در مناطق حوزه مدیترانه متداول شده است. رومی ها و یونانی ها فندق را برای درمان استفاده می کردند و ارزش غذایی آن را می دانسته اند. کشت درخت فندق در ایران از زمان های بسیارقدیم متداول بوده و پیدایش آن را ازنظر گیاه شناسی به عصر نیولیتیک زمین شناسی نسبت می دهند ولی تاریخ دقیق کشت آن مشخص نیست. در این پژوهش اثر عصاره اتانولی برگ و شاتون فندق بر روی 8 باکتری Bacillus subtilis, Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Micrococcus luteus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumonia,  و Yersinia enterocolitica مورد بررسی قرار گرفت. اثر عصاره ها با اثر دو آنتی بیوتیک سفتی زوکسیم و سیپروفلوکساسین مقایسه شد. بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی شاتون و برگ رویشگاه های مختلف نشان داد که بین رویشگاه های مختلف تفاوت مشاهده می شود. عصاره برگ ها دارای خواص ضد میکروبی بیشتری نسبت به شاتون بودند. پایه های دست کاشت دارای خواص ضد میکروبی بیشتری نسبت به پایه های جنگلی بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مراقبی، فرهنگ، تیموری، مریم، حیدری، هدی، و خانجانی شیرازی، بابا. (1392). بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ و شاتون های فندق (Corylus avellana) در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت. گیاه و زیست بوم، 9(37)، 63-76. SID. https://sid.ir/paper/145386/fa

    Vancouver: کپی

    مراقبی فرهنگ، تیموری مریم، حیدری هدی، خانجانی شیرازی بابا. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ و شاتون های فندق (Corylus avellana) در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1392؛9(37):63-76. Available from: https://sid.ir/paper/145386/fa

    IEEE: کپی

    فرهنگ مراقبی، مریم تیموری، هدی حیدری، و بابا خانجانی شیرازی، “بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ و شاتون های فندق (Corylus avellana) در تعدادی از رویشگاه های طبیعی و دست کاشت،” گیاه و زیست بوم، vol. 9، no. 37، pp. 63–76، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145386/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button