مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,510
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

803
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سیاست های حمایتی دولت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی بر امنیت غذایی در ایران

صفحات

 صفحه شروع 757 | صفحه پایان 771

کلیدواژه

درصد حمایت از مصرف کنندگان (CSE)Q2
درصد حمایت از تولید کنندگان (PSE)Q2

چکیده

 با توجه به اهمیت بخش کشاورزی در تولید, مصرف و ایجاد امنیت غذایی, کشورهای مختلف جهان اعم از توسعه یافته و یا در حال توسعه, با روش های مختلف بخش کشاورزی را مورد حمایت قرار می دهند. در مطالعه حاضر اثر سیاست های حمایت از مصرف کنندگان و حمایت از تولیدکنندگان بر امنیت غذایی در ایران در قالب الگوی VECM در دوره زمانی 1392-1368 مورد بررسی قرار گرفته است. سیاست های حمایت از مصرف کنندگان و حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی اثر مثبت و معنی داری بر شاخص امنیت غذایی در ایران دارد, به طوری که به ازای هر یک واحد افزایش در درصد حمایت از مصرف کننده, مقدار شاخص امنیت غذایی 0/228 واحد افزایش خواهد داشت. در واقع اگر مقدار ضریب فوق به صورت کشش بیان شود, به ازای افزایش یک درصدی در درصد حمایت از مصرف کننده, مقدار شاخص امنیت غذایی 0/06 درصد افزایش خواهد داشت. این در حالی است که به ازای هر یک واحد افزایش در درصد حمایت از تولیدکننده, مقدار شاخص امنیت غذایی 0/177 واحد افزایش می یابد. یعنی به ازای هر درصد افزایش در درصد حمایت از تولیدکننده, شاخص امنیت غذایی 0/01 درصد افزایش می یابد. ضریب ECM حاضر برابر با 0/489-می باشد. نشان دهنده ی آن است که در هر دوره 48/9 درصد از خطای عدم تعادل از بین خواهد رفت. لذا اعمال سیاست های حمایت از مصرف کنندگان به صورت هدف دار و حمایت از تولیدکنندگان در جهت افزایش بهره وری و تولید به منظور ارتقائ امنیت غذایی ضروری می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدصفدر، نوروزی، حسین، پاکروان چروده، محمدرضا، و مهرپرورحسینی، الهام. (1395). اثر سیاست های حمایتی دولت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی بر امنیت غذایی در ایران. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 47(3 )، 757-771. SID. https://sid.ir/paper/146270/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدصفدر، نوروزی حسین، پاکروان چروده محمدرضا، مهرپرورحسینی الهام. اثر سیاست های حمایتی دولت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی بر امنیت غذایی در ایران. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3 ):757-771. Available from: https://sid.ir/paper/146270/fa

    IEEE: کپی

    سیدصفدر حسینی، حسین نوروزی، محمدرضا پاکروان چروده، و الهام مهرپرورحسینی، “اثر سیاست های حمایتی دولت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی بر امنیت غذایی در ایران،” تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3 ، pp. 757–771، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146270/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button