مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

513
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

531
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برآورد کشش تقاضای ماهی بر پایه ترجیحات لکسیکوگرافیک: ناتسا یدروم هعلاطم مازندران

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 202

چکیده

 گوشت انواع ماهی, به لحاظ دارا بودن پروتئین و چربی با کیفیت بالا و فراوانی انواع مواد معدنی و ویتامین هایی که در آن موجود است, به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود. در این مطالعه به منظور بررسی رفتار مصرف کنندگان در بازار ماهی (پرورشی, دریایی و فیله ماهی) بر پایه ترجیحات لکسیکوگرافیک, مصرف کنندگان به دو دسته کیفیت گرا و قیمت گرا تقسیم بندی شدند و برای محاسبه کشش های قیمتی و درآمدی آنان به تفکیک مدل رفتاری آنان, از سیستم تقاضای تقریباً ایده-آل درجه دو استفاده شد. برای رسیدن به اهداف مطالعه از پرسشنامه در سال 1394 در استان مازندران استفاده شد. نتایج مطالعه نشان می دهد رفتار افراد بر حسب کیفیت گرایی و قیمت گرایی متفاوت است و میانگین کشش درآمدی ماهی دریایی برای افراد کیفیت گرا 16/1 و برای افراد قیمت گرا 3/1 است. بنابراین, هر دو گروه در رده کالاهای لوکس قرار دارند. کشش قیمتی ماهی دریایی برای افراد کیفیت گرا 59/0-و قیمت گرا 63/0-است. از آن جا که در استان مازندران تعداد افراد کیفیت گرا بیش از افراد قیمت گرا است؛ بنابراین, سیاست گزاران در جهت افزایش مصرف ماهی در این استان باید بهبود کیفیت ماهی و محصولات آن را در اولویت اولیه خود قرار دهند, که می توان به افزایش تنوع در مصرف ماهی و معرفی محصولات نوین شیلاتی در جهت بهبود کیفیت ماهی پرداخت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسداله پور، فرشته، رفیعی، حامد، پیش بهار، اسماعیل، و محمدرضایی، رسول. (1397). برآورد کشش تقاضای ماهی بر پایه ترجیحات لکسیکوگرافیک: ناتسا یدروم هعلاطم مازندران. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 49(2 )، 191-202. SID. https://sid.ir/paper/146497/fa

    Vancouver: کپی

    اسداله پور فرشته، رفیعی حامد، پیش بهار اسماعیل، محمدرضایی رسول. برآورد کشش تقاضای ماهی بر پایه ترجیحات لکسیکوگرافیک: ناتسا یدروم هعلاطم مازندران. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(2 ):191-202. Available from: https://sid.ir/paper/146497/fa

    IEEE: کپی

    فرشته اسداله پور، حامد رفیعی، اسماعیل پیش بهار، و رسول محمدرضایی، “برآورد کشش تقاضای ماهی بر پایه ترجیحات لکسیکوگرافیک: ناتسا یدروم هعلاطم مازندران،” تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 2 ، pp. 191–202، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146497/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button