مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

353
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر کاربرد برگی پتاسیم، روی و بور بر پروفیل اسید های چرب سه رقم زیتون

صفحات

 صفحه شروع 609 | صفحه پایان 620

چکیده

 بررسی تأثیر محلول پاشی برگی پتاسیم, روی و بور بر پروفیل اسید های چرب میوه سه رقم زیتون کرونایکی, کایلت و میشن در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1395 در باغ زیتون دانشگاه شهید چمران صورت گرفت. درختان چهار مرحله, یک هفته قبل از تمام گل, دو هفته بعد از تمام گل, مرحله سخت شدن هسته و مرحله تجمع و سنتز روغن, با آب مقطر (شاهد) (T0), ترکیب سولفات پتاسیم, سولفات روی و اسید بوریک از هر کدام 1000 میلی گرم در لیتر (T1) و ترکیب 2000 میلی گرم در لیتر از هر کدام آنها (T2) محلول پاشی شدند. بین تیمار های محلول پاشی از نظر میزان اسید اولئیک, اسید پالمیتیک, اسید لینولئیکو نسبت اسید اولئیک به اسید لینولئیک اختلاف معنی داری مشاهده گردید, همچنین ترکیب اسید های چرب در ارقام مختلف, متفاوت بود و شرایط محل رشد به ویژه, تغذیه طی رشد میوه در ترکیب اسید های چرب تأثیر داشت و تیمار T2بیشترین تأثیر مثبت در بهبود کیفیت روغن نسبت به سایر تیمار ها به-خصوص در رقم کایلت داشت؛ بنابر این در شرایط اهواز با ارتفاع پایین و دمای زیاد, محلول پاشی برگی در طی رشد میوه می تواند با تغییر در میزان اسید های چرب با افزایش اسیداولئیک و کاهش اسیدپالمیتیکمنجر به بهبود کیفیت روغن میوه زیتون گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی، رضا، معلمی، نوراله، خالقی، اسمعیل، و سیدنژاد، سیدمنصور. (1398). مطالعه اثر کاربرد برگی پتاسیم, روی و بور بر پروفیل اسید های چرب سه رقم زیتون. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 50(3 )، 609-620. SID. https://sid.ir/paper/148188/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی رضا، معلمی نوراله، خالقی اسمعیل، سیدنژاد سیدمنصور. مطالعه اثر کاربرد برگی پتاسیم, روی و بور بر پروفیل اسید های چرب سه رقم زیتون. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):609-620. Available from: https://sid.ir/paper/148188/fa

    IEEE: کپی

    رضا غلامی، نوراله معلمی، اسمعیل خالقی، و سیدمنصور سیدنژاد، “مطالعه اثر کاربرد برگی پتاسیم, روی و بور بر پروفیل اسید های چرب سه رقم زیتون،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 609–620، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148188/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button