APA:
کپیبرجی، نفیسه، حسن پوراصیل، معظم، و صبوری، عاطفه. (1395). تأثیر اسل, ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L. ). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 47(1 )، 93-103. SID. https://sid.ir/paper/148221/fa
Vancouver:
کپیبرجی نفیسه، حسن پوراصیل معظم، صبوری عاطفه. تأثیر اسل, ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L. ). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1395؛47(1 ):93-103. Available from: https://sid.ir/paper/148221/fa
IEEE:
کپینفیسه برجی، معظم حسن پوراصیل، و عاطفه صبوری، “تأثیر اسل, ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L. )،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 47، no. 1 ، pp. 93–103، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148221/fa