APA:
کپیرنجبر، روح اله، و عشقی، سعید. (1392). اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی (نیتروژن, روی و بر) و مولیبدن بر درصد ساچمه ای شدن, تشکیل میوه و ویژگی های کیفی میوه انگور رقم سیاه سمرقندی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 44(4)، 389-399. SID. https://sid.ir/paper/148245/fa
Vancouver:
کپیرنجبر روح اله، عشقی سعید. اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی (نیتروژن, روی و بر) و مولیبدن بر درصد ساچمه ای شدن, تشکیل میوه و ویژگی های کیفی میوه انگور رقم سیاه سمرقندی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1392؛44(4):389-399. Available from: https://sid.ir/paper/148245/fa
IEEE:
کپیروح اله رنجبر، و سعید عشقی، “اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی (نیتروژن, روی و بر) و مولیبدن بر درصد ساچمه ای شدن, تشکیل میوه و ویژگی های کیفی میوه انگور رقم سیاه سمرقندی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 389–399، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148245/fa