مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

721
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

594
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی ترکیب های ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توت فرنگی (Fragaria x ananassa Duch. )

صفحات

 صفحه شروع 469 | صفحه پایان 479

چکیده

توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch. ) منبع خوبی از ترکیب های ضداکسایشی طبیعی است. در این بررسی میوه های هشت رقم توت فرنگی شامل کردستان, مرک, کاماروسا, پاروس, کویین الیزا, ونتانا, سلوا و پاجرو در مرحله ی رسیدگی برداشت شدند و برای تجزیه و تحلیل محتوای فنل کل, آنتوسیانین کل, ویتامین ث, مواد جامد محلول (TSS) و فعالیت ضداکسایشی کل تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که بالاترین میزان TSS در رقم های کردستان, کاماروسا, مرک و ونتانا مشاهده شد. رقم های پاجرو, کویین الیزا و پاروس پایین ترین محتوای فنل کل را دارند. میزان آنتوسیانین کل و ویتامین ث در رقم های کردستان, مرک و کاماروسا در بالاترین میزان بود. از بین رقم های بررسی شده, رقم مرک بالاترین میزان اسیدیته ی قابل عیارسنجی (تیتراسیون) را داشت, درحالی که رقم کویین الیزا پایین ترین فعالیت ضداکسایشی کل را نشان داد. همبستگی مثبت بین محتوای فنل کل (41/0), محتوای آنتوسیانین ها (42/0), ویتامین ث (53/0) و اسیدیته ی قابل تیتراسیون (53/0) با فعالیت ضداکسایشی کل وجود داشت. به طور کلی رقم های کردستان, مرک و کاماروسا منابع مهمی برای ترکیب های ضداکسایشی هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوادی، تیمور، رحمتی، فریناز، و قادری، ناصر. (1395). بررسی برخی ترکیب های ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توت فرنگی (Fragaria x ananassa Duch. ). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 47(3 )، 469-479. SID. https://sid.ir/paper/148268/fa

    Vancouver: کپی

    جوادی تیمور، رحمتی فریناز، قادری ناصر. بررسی برخی ترکیب های ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توت فرنگی (Fragaria x ananassa Duch. ). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1395؛47(3 ):469-479. Available from: https://sid.ir/paper/148268/fa

    IEEE: کپی

    تیمور جوادی، فریناز رحمتی، و ناصر قادری، “بررسی برخی ترکیب های ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توت فرنگی (Fragaria x ananassa Duch. )،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 47، no. 3 ، pp. 469–479، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148268/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button