Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

734
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

626
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر محلول های غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک

صفحات

 صفحه شروع 305 | صفحه پایان 315

چکیده

 تأثیر محلول های مختلف غذایی بر رشد و گلدهی گیاه زینتی آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در کشت بدون خاک از آبان سال 93 تا تیر سال 94, در گلخانه ی تحقیقاتی دانشگاه گیلان, در قالب طرح کامل تصادفی با چهار نوع محلول غذایی (تیمار) و چهار تکرار (هر تکرار شامل پنج گلدان), مقایسه شد. محلول های غذایی یک (نیترات: نیتروژن کل, 5/3: 5/3), و دو (نیترات: نیتروژن کل, 3: 3) بدون آمونیوم و محلول های غذایی سه (نیترات: نیتروژن کل, 4: 5/4 و آمونیوم به نیتروژن کل, 5/0: 5/4) و چهار (نیترات: نیتروژن کل, 5/3: 4 و آمونیوم به نیتروژن کل, 5/0: 4), حاوی آمونیوم بودند. محلول های غذایی یک و سه حاوی 9/2 و محلول های غذایی دو و چهار حاوی 4/2 میلی اکی والان پتاسیم در لیتر محلول بود. نتایج نشان داد, از نظر شمار برگ, شمار گل, زمان گلدهی, میزان آنتوسیانین های برگواره های بزرگ و رنگی به نام چمچه (Spathes), سبزینه (کلروفیل) های a و b, کاروتنوئیدها, غلظت عنصرهای نیتروژن, پتاسیم, منیزیم, کلسیم و آهن برگ اختلاف معنی داری وجود داشت و از نظر ارتفاع بوته, طول و عرض چمچه ی گل, طول, عرض و سطح برگ و غلظت فسفر برگ اختلاف معنی دار نبود. بیشترین شمار برگ و گل, مربوط به گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی سه بود. گلدهی در گیاهان تیمارهای سه و چهار به طور معنی داری سریع تر رخ داد. بیشترین میزان آنتوسیانین ها در چمچه ی گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی دو و بیشترین میزان سبزینه های a و کاروتنوئیدها, مربوط به تیمارهای یک و سه بود. کاربرد آمونیوم به عنوان منبع نیتروژن, منجر به کاهش غلظت کاتیون ها و افزایش غلظت آهن برگ شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتح الهی، سمانه، حسن پوراصیل، معظم، زکی زاده، هدایت، و الفتی، جمالعلی. (1396). بررسی تأثیر محلول های غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(2 )، 305-315. SID. https://sid.ir/paper/148288/fa

    Vancouver: کپی

    فتح الهی سمانه، حسن پوراصیل معظم، زکی زاده هدایت، الفتی جمالعلی. بررسی تأثیر محلول های غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(2 ):305-315. Available from: https://sid.ir/paper/148288/fa

    IEEE: کپی

    سمانه فتح الهی، معظم حسن پوراصیل، هدایت زکی زاده، و جمالعلی الفتی، “بررسی تأثیر محلول های غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 2 ، pp. 305–315، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148288/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا